Aqua Mundo Center Parcs Villages Nature Paris Skip to main content
search

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Ontdek dan Center Parcs Villages Nature Paris! Dit unieke vakantiepark, gelegen op steenworp afstand van het magische Disneyland® Paris, biedt een oase van rust en plezier voor jong en oud. Duurzaamheid staat centraal in Villages Nature Paris, met als pronkstuk het tropische zwemparadijs Aqua Mundo.

Aqua Mundo

Stap binnen in Aqua Mundo en waan u in een tropische oase. Glij van spannende waterglijbanen zoals de aqua slide of geniet van ontspannende momenten in de ondiepe lagunes met speciale speelgebieden voor de kleintjes. Maak plezier met het hele gezin in het golfslagbad of ontspan in de buiten lagune met een adembenemend uitzicht op het meer. Tussendoor geniet u van verfrissende drankjes, ijsjes en snacks bij het Lagon Café.

Meer dan waterpret

Naast waterpret biedt Aqua Mundo ook complete ontspanning met warme bubbelbaden en comfortabele ligstoelen rondom het zwembad. Villages Nature Paris onderscheidt zich door haar focus op duurzaamheid en respect voor de natuur. Aqua Mundo wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd en gerecirculeerd en het ontwerp is in harmonie met de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon wilt genieten van quality time met het gezin, Villages Nature Paris is de perfecte bestemming. Combineer uw waterpret met een verblijf in een van de comfortabele cottages op het park en geniet van een onvergetelijke vakantie in Center Parcs Villages Nature Paris.

 

Close Menu