Villa's bij Staycity - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Ontdek de magie van verblijven in een villa bij Aparthotel Staycity, nabij Disneyland® Paris

Bent u op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor uw vakantie naar Disneyland® Paris? Overweeg dan eens de villa’s bij Aparthotel Staycity! Deze villa’s bieden u comfort, gemak en privacy. In deze blog ontdekt u waarom een verblijf in een villa bij Staycity een geweldige keuze is, en we delen handige tips om het meeste uit uw verblijf te halen.

Voordelen van verblijven in een Villa’s bij Staycity

  • Ruimte en comfort: De villa’s bieden voldoende ruimte voor groepen t/m 16 personen. Ze beschikken over een volledig uitgeruste keuken en een knusse woonkamer. Daarnaast beschikt iedere slaapkamer in de villa over een eigen badkamer.
  • Privé terras: Geniet van de privacy van uw eigen terras met uitzicht over de naastgelegen golfbaan Golf Paris Val d’Europe. Dit is de perfecte plek om te genieten van uw ontbijt of s’avonds te ontspannen na een drukke dag in de Disney® Parken!
  • Accommodatie met keuken: Ideaal als u zelf wilt koken om zo geld te besparen of voor gezinnen met kieskeurige eters of speciale dieetwensen.

Handige tips voor je verblijf

  • Boek vooruit: De villa’s van Staycity zijn populair, helemaal in de vakanties. Boek daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Shuttle service naar Disneyland® Paris: Maak gebruik van de gratis pendeldienst naar de Disney® Parken. Zo bespaar u de parkeerkosten bij de Parken.
  • Supermarkt in de omgeving: Profiteer van de nabijgelegen supermarkt om snacks en benodigdheden in te slaan.
  • Plan rustdagen in: Rondslenteren door de Disney® Parken kan heel vermoeiend zijn. Plan rustdagen bij het verwarmde buitenzwembad van Staycity of ga de omgeving verkennen.

Kortom, een verblijf in een villa bij Aparthotel Staycity biedt niet alleen comfort en ruimte, maar ook de mogelijkheid om de magie van Disneyland® Paris op een unieke manier te ervaren.

Close Menu