Nieuwe interactieve Alice in Wonderland show in Disneyland Paris Skip to main content
search

Stap vanaf 25 mei binnen in een wereld vol kleur en chaos wanneer het Walt Disney Studios® Park zijn deuren opent voor een gloednieuwe, exclusieve show geïnspireerd op de geliefde klassieker, Alice in Wonderland. 

Alice in wonderland show, Alice voor een kleurrijk decor Nieuwe interactieve show Disneyland® Paris

Ervaar een adembenemend vervolg op de wonderlijke avonturen van Alice in Wonderland in een gloednieuwe, interactieve show in het Walt Disney Studios® Park. Deze sensationele productie zal plaats gaan vinden op de iconische locatie van de voormalige Moteurs Action Stunt Show Spectacular.

In deze betoverende voorstelling worden gasten uitgenodigd om de kleurrijke en chaotische wereld van Alice in Wonderland te verkennen. Een moderne en flamboyante twist op de geliefde Disney klassieker wacht op zowel jong als oud. Laat u meevoeren door een energieke muziekshow waarin verschillende getalenteerde artiesten samenkomen.

Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart krijgen bezoekers de unieke kans om de uitkomst van de show te beïnvloeden.

Alice en de queen of hearts Alice in Wonderland showErvaar het verhaal van Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is een tijdloze klassieker die je meeneemt op een betoverende reis met de jonge Alice, die per ongeluk een eigenaardig wit konijn volgt en daardoor belandt in een betoverend koninkrijk waar niets is wat het lijkt.

Tijdens haar reis ontmoet Alice een kleurrijk gezelschap van personages, waaronder de excentrieke Tweedle Dee en Tweedle Dum, beter bekend als de Alice in Wonderland tweeling, die haar meeslepen in hun doldwaze avonturen. Ook komt ze de intrigerende Rups tegen, wiens wijze woorden en rookkringen de diepere betekenissen van deze buitengewone wereld onthullen.

De reis van Alice wordt gekenmerkt door surrealistische landschappen en bizarre ontmoetingen met legendarische figuren zoals de gekke hoedenmaker, de kolderkat en de hartenkoningin. Deze figuren zullen hoogstwaarschijnlijk belangrijke rollen in de interactieve show gaan spelen. We zullen alleen nog even moeten wachten totdat we écht weten wat de invulling van de nieuwe Alice in Wonderland show precies gaat zijn. 

BMX' er Alice in Wonderland ShowVoormalige locatie van Moteurs… Action Stunt Show Spectacular

De Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular was een sensationeel spektakel dat het publiek betoverde met een explosieve mix van autostunts, achtervolgingen en stuntwerk.

In een spannende show van ongeveer 35 minuten werden de bezoekers getrakteerd op verbluffende scenes. Tijdens de pauze verscheen de legendarische Lightning McQueen, de blikvanger uit de Disney film “Cars”, om het publiek te betoveren. De show in het Walt Disney Studios® Park was voor het laatst te zien op 13 maart 2020. 

De oorspronkelijke locatie van Moteurs… Action stunt show spectacular leent zich perfect als ideale locatie om de nieuwe interactieve Alice in Wonderland show perfect tot leven te laten komen. Het is dus nog even wachten totdat u uzelf kunt onderdompelen in de wondere wereld van Alice uit Alice in Wonderland. Wij kijken er in ieder geval alvast naar uit!

Close Menu