Top 5 attracties in Disneyland® Paris - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Een reis naar Disneyland® Paris is een betoverende ervaring vol magie, avontuur en herinneringen die een leven lang meegaan. Met een overvloed aan attracties is het soms lastig om te beslissen welke u absoluut niet mag missen. In deze blog nemen we u mee op een reis door het betoverende Disneyland® Paris en delen we de top 5 attracties die u niet mag missen.

Big Thunder Mountain DIsneyland Parijs attractie#1 Big Thunder Mountain

Reis naar het Wilde Westen met Big Thunder Mountain in Frontierland. Deze iconische achtbaan neemt u mee op een avontuurlijke rit door een verlaten mijnstad. Met snelle bochten en spannende afdalingen is Big Thunder Mountain een must-ervaring voor degenen die op zoek zijn naar een dosis spanning in een avontuurlijke omgeving. Deze mine train coaster is één van de bekendste en meest iconische achtbanen van Disneyland® Paris. Zo’n wilde rit in Big Thunder Mountain zal u nog lang bijblijven!

Pirates of the Caribbean attractie#2 Pirates of the Caribbean

Ahoy, avonturiers! Vaar mee met de Pirates of the Caribbean attractie in Adventureland en beleef een spannend piraten avontuur. Deze klassieker neemt u mee naar exotische havens vol schatten, piraten en indrukwekkende animatronics. Met zijn meeslepende muziek en realistische decors is deze attractie een favoriet bij jong en oud. Wist u bijvoorbeeld dat de Pirates of the Caribbean attractie ook de grootste attractie qua oppervlak van Disneyland® Paris is? Deze veelzijdige attractie neemt het grootste deel van Adventureland in beslag. De rit duurt daardoor maar liefst 10:30 minuten! Er staat u dus heel wat te wachten!

Twilight Zone Tower of Terror attractie Walt Disney Studios#3 The Twilight Zone Tower of Terror™

Durft u de uitdaging aan? Stap binnen in het mysterieuze Hollywood Tower Hotel en bereidt u voor op een duizelingwekkend avontuur dat uw hart sneller doet kloppen. De Tower of Terrorin het Walt Disney Studios® Park is een meesterwerk van spanning en sensatie, en het is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het is dan ook niet voor niets, dat The Twilight Zone Tower of Terror door veel bezoekers gezien wordt als de engste attractie van Disneyland® Paris. Durft u nog? 

Ratatouille attractie Walt Disney Studios Parijs#4 Ratatouille: The Adventure

Stap in de culinaire wereld van Ratatouille in het Walt Disney Studios® Park met Ratatouille: The Adventure. Deze 4D-attractie neemt u mee op een waanzinnige reis door de keuken van Gusteau, waar u de wereld ziet vanuit het perspectief van de charmante rat Remy. Met meeslepende animatronics en geavanceerde technologie is deze attractie een feest voor de zintuigen. Tijdens deze trackless darkride zult u versteld staan van wat geur met uw beleving in deze attractie kan doen. 

Phantom Manor Disneyland Park#5 Phantom Manor

Duik dieper in de betoverende wereld van Disneyland® Paris met een bezoek aan Phantom Manor in Frontierland. Deze unieke attractie is een spookachtige rit door een verlaten herenhuis met verrassende wendingen en boeiende verhalen. De combinatie van spectaculaire speciale effecten en een meeslepend verhaal maakt Phantom Manor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Phantom Manor is ongeëvenaard in het overbrengen van sfeer waar Disney zo bekend van is. Het moment dat u instapt in deze darkride, zult u direct opgezogen worden door de wonderlijke sfeer van dit levensechte spookhuis in Disneyland® Paris.

Close Menu