Disneyland® Paris met kleine kinderen - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Een reis naar Disneyland® Paris is voor veel gezinnen een droom die werkelijkheid wordt en het wordt nog specialer wanneer u de betoverende wereld deelt met kleine kinderen. Maar, zoals bij elke vakantie, vereist een bezoek aan de magische wereld van Disneyland® Paris wat planning en overwegingen om ervoor te zorgen dat de reis vlot verloopt. Hier zijn enkele waardevolle tips voor gezinnen die van plan zijn Disneyland® Paris met kleine kinderen te bezoeken.

1. Maak een  planning

Begin ruim op voorhand met het plannen van je reis. Disneyland® Paris heeft veel te bieden en het plannen van je dagen en het maken van reserveringen voor restaurants helpt teleurstelling te voorkomen. Controleer regelmatig de officiële website voor eventuele updates of geplande renovaties van attracties en restaurants.

2. Leuke attracties voor kinderen

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de attracties die geschikt zijn voor jonge kinderen. Disneyland® Paris heeft talloze betoverende attracties en shows die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes. Van ”it’s a small world” tot de draaimolen, er is voor elk wat wils.

3. Baby Care Centers

Disneyland® Paris heeft speciale Baby Care Centers die zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw kleintje, inclusief luiertafels, flesjeswarmer en privé-voedingsruimtes. Zo kunt u ontspannen genieten van de magie, wetende dat u alle benodigdheden bij de hand heeft.

4. Rustige zones

Gun uw kinderen af en toe een pauze van alle opwinding. Er zijn rustige zones in de Parken waar gezinnen kunnen ontspannen en even kunnen bijkomen van de drukte. Dit is vooral handig als uw kleintjes een dutje moeten doen.

5. Disney Figuren ontmoeten

Voor veel kinderen is het ontmoeten van hun favoriete Disney Figuren een hoogtepunt van de reis. Controleer de tijden voor de ontmoetingen en zorg ervoor dat je camera klaar is om die kostbare momenten vast te leggen.

6. Eetopties voor kinderen

In alle restaurants in Disneyland® Paris vindt u speciale kindvriendelijke menu’s. Verken de mogelijkheden en kies restaurants die gerechten aanbieden die aansluiten bij de smaak van uw kleintjes. Ook hier is vroegtijdige reservering via de Disneyland® Paris App aan te raden.

7. Rider switch

Voor ouders die attracties willen ervaren waar hun kleintjes mogelijk te klein voor zijn, biedt Disneyland® Paris de handige Rider switch optie. Deze functie stelt gezinnen in staat om toch van de attracties te genieten zonder tweemaal in de rij te hoeven staan.

8. Wees flexibel

Hoewel planning essentieel is, is flexibiliteit ook belangrijk. Kinderen hebben hun eigen ritme, en het kan nodig zijn om uw schema aan te passen aan hun behoeften. Wees bereidt om van de planning af te wijken als dat het beste is voor uw gezin.

Door deze tips te volgen, bent u goed voorbereid om met uw kinderen te genieten van de magie van Disneyland® Paris. Creëer onvergetelijke herinneringen terwijl u samen de betoverende wereld van Disney verkent! Veel plezier!

Close Menu